Pozovite nas: 063/1387067

Letnje bašte

Postavljanje letnjih bašti i privremenih objekata uredjeno je posebnim Pravilnikom. Potrebna tehnička dokumentacija se predaje nadležnoj opštini, odakle se dalje šalje službenim putem na saglasnost ostalim nadležnim institucijama i službama (Sekretarijat za saobraćaj, Gradsko zelenilo, Zavod za zaštitu spomenika itd.)

Projekat sadrži opšti deo, arhitektonski deo i prilog saobraćaja. Overavaju ga inženjer arhitekture i inženjer saobraćaja.

 

Reklame

Projekti za postavljanje reklamnog sredstva ili privremenog objekta (kiosk isl.) rade se takodje po zasebnom Pravilniku. Projekat reklamnog sredstva je Glavni projekat, koji se sastoji iz arhitektonsko/gradjevinskog projekta i projekta elektroinstalacija, i predmet je tehničke kontrole koju radi drugo ovlašćeno projektantsko preduzeće. U pojedinim slučajevima, kao i za letnje bašte, potrebna je saglasnost Zavoda za zaštitu spomenika ili Sekretarijata za saobraćaj (u zavisnosti od lokacije ili tipa reklamnog sredstva)

Osim izrade projekta za već gotovo rešenje, možemo ponuditi i izradu grafičkog rešenja uz preporuku kvalitetnog izvodjača.